Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fasanbröst med kantarellstuvning och äppelpotatisrösti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Fyll hela fasanerna med äppleklyftor och mandarin. Salta, peppra ut och invändigt, bryn fåglarna först i stekpanna, sätt in pannan i 225 grader, i 30 min eller tills vit saft rinner ur fåglarna. Riv potatisarna, äpplet och löken. Stek som små plättar i stekpanna, krydda med salt och peppar. Stuva kantareller. Lägg först en sked stuvning på varje tallrik. Tranchera upp fasanbröstet och lägg på stuvningen. Lägg potatis och äppleröstin bredvid. Dekorera med vinbärsgelé, tomater och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.