Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Faster Annikas banankaka

 
Skriv ut

En riktig smakbomb är denna saftiga banankaka med mandelmjöl, valnötter och lemoncurd. Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. smält smöret. Blanda de två mjölsorterna. Blanda mjölet med bakpulvret och rör ner det i äggsmeten tillsammans med det smälta smöret. Vänd ner de mosade bananerna och valnötterna. Klicka i några skedar lemon curd.
  3. Smörj och bröa en form med kokosflingor. Häll i smeten och baka i ugnen i ca 50-55 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.