Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fasters fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Attans vad gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i bitar. Stek bitarna i lagom värme tills de är genomstekta. Krydda efter behag. Lägg bitarna på ett fat.
  2. Hacka löken och lägg den i stekpannan och låt den bli mjuk. Häll i grädden och låt det puttra en stund. Häll i lite soja så det får den färg man vill ha.
  3. Smula ner dragon i såsen och persiljan skall samma väg. Låt puttra en stund innan filébitarna lägges i. Låt småputtra en stund.
  4. Servera med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.