Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fattigkorv

(1 kommentar)  
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Hemgjord korv som är jättegod, i min släkt har vi alltid haft den till jul men den passar bra till andra tillfällen också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Potatisen skärs i små tärningar Löken hackas och brynes lätt i smör. (mycket smör står i mitt recept)
  2. Alla ingredienser arbetas ihop väl och stoppas -ej för hårt- i korvskinnet. Knyt mellan varje korv med vitt bomullssnöre Det blir cika 9 julkorvslånga korvar av denna satsen.
  3. Korvarna kokas i 20 minuter -inte för häftigt- eller frys in dom styckvis råa, och när man sen tar fram dom lägg direkt i kallt vatten och låt dem koka stilsamt i 25 minuter.

Kommentarer (1)

  • dosand 14 december 2012

    Mycket god korv, men skär potatisen i riktigt små tärningar! :o)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.