Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Favorit rabarberpaj

(1 kommentar)  
Skriv ut

Den här rabarberpajen är så god, ät och njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarberna i ½ cm bitar och lägg i en ungssäker form. Strö över potatismjöl. socker, kanel och ingefära.
  2. Gör smuldegen: Blanda havregryn, mjöl, kokos och socker. Tillsätt margarinet skurna i bitar. Finfördela med händerna tills du får en grynig massa. Fördela jämt över rabarberna.
  3. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i ca 20 minuter.
  4. Servera med grädde, vaniljvisp eller vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annis70 13 juni 2010

    mycket god och knäckig paj,det blir en 5:a av mig ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.