Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta har jag smakat och det kan jag rekomendera.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet i skivor i lite smör, krydda med salt och peppar. Ansa paprikan och purjolöken och skär i tunna bitar, skiva bananerna. Lägg det brynta köttet i en eldfast form och fördela paprikan, purjon och banerna över. Gör såsen: Fräs margarin, curry och paprikapulver i en kastrull. Rör ner mjöl,späd med buljong och grädden. Koka någon minut. Rör ner osten tills såsen är slät. Häll såsen över köttformen. Sätt in i 200 graders ugn i 15-20 minuter så det blir genomvarmt och får lite färg. Servera med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • loppan35 23 oktober 2009

    såå GOTT!!

  • lady1 18 februari 2011

    jag gjorde denna rätt i onsdag den var välldig god den får en femma av mig ha en bra dag kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.