Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Favoritfisk

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Viktväktarvänligt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en ugnsfast form och salta. Skiva tomaten och lägg över. Blanda chilisås, fraiche och dill. Bred det över fisken. Strö över ost. Gratinera 15-20 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • monicadanell 5 januari 2010

    måste testa kram din vän

  • monicadanell 9 januari 2010

    Hej Kerstin nu har jag ätit fisk till lunch god fisk kommer absolute att göra om den 5 poäng till dej från mej monica

  • monicadanell 9 januari 2010

    Hej nu till lunch blev det fisk mycket gott 5 poäng till dej monica

  • bjboman 20 augusti 2011

    Jaaaa, den här fisken är verkligen en "favorit" här hemma. Tidigare i mitt yngre liv så gillade jag inte fisk, men efter ett tag så tillagades denna rätt och fiskmat flyttade in till mig ochså!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.