Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Favoritkakan

 
Skriv ut

En smarrig kaka som alla nära och kära kommer att älska

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och blanda i mjölken, låt det bli fingervarmt. Vispa ägg och socker ordentligt Blanda i mjöl, vaniljsocker, bakpulver och rör om till en fin smet. Blanda sen i hackad sötmandel i smeten och rör om
  2. Smöra o bröa en form med avtagbara kanter, låt kakan stå nere i ugnen i 35 min på 175º.
  3. Efter gräddning låt kakan svalna.
  4. Dela på den, bre marsánsås på ena halvan (så mycket du vill) och jordgubbssylt på andra halvan (så mycket du vill)
  5. Innan du slår i hop kakan, så lägger du kokosflingorna i mitten av kakan
  6. Smält blockchokladen i vattenånga och bre den över.
  7. RIKTIGT GOTT OCH ENKELT ATT GÖRA !!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.