En smarrig kaka som alla nära och kära kommer att älska
Instruktioner
- Smält smör och blanda i mjölken, låt det bli fingervarmt.
Vispa ägg och socker ordentligt
Blanda i mjöl, vaniljsocker, bakpulver och rör om till en fin smet.
Blanda sen i hackad sötmandel i smeten och rör om
- Smöra o bröa en form med avtagbara kanter,
låt kakan stå nere i ugnen i 35 min på 175º.
- Efter gräddning låt kakan svalna.
- Dela på den, bre marsánsås på ena halvan (så mycket du vill)
och jordgubbssylt på andra halvan (så mycket du vill)
- Innan du slår i hop kakan, så lägger du kokosflingorna i mitten av kakan
- Smält blockchokladen i vattenånga och bre den över.
- RIKTIGT GOTT OCH ENKELT ATT GÖRA !!
Publicerat den
3 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar