Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Faye´s Benyi

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Afrikanskt kaffebröd. Inte för sött och väldigt gott till kaffet. Går utmärkt att frysa ned.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm på frityroljan i en frityrpanna Blanda de torra ingredienserna i en bunke. För att undvika klumpar; häll först i 1 dl mjölk och rör om ordentligt, späd sedan ut med ytterligare 1 dl. Rör ner ägget.
  2. När oljan blivit varm, klicka med hjälp av två matskedar, i smeten ner i frityroljan och vänta tills bullen flyter upp. Vänd den därefter några gånger så att den får en jämn mellanbrun färg. Ta upp bullen och lägg på ett fat täckt med hushållspapper för att dra ur värsta fettet.
  3. Kom ihåg att inte ha alltför många bullar i åt gången då de lätt fastnar ihop.

Kommentarer (1)

  • CanniLupin 9 februari 2010

    Jag tyckte det var en riktigt roligt att göra det gick så snabbt. Men lite lurigt var det. Men jag ger inte upp jag kommer att testa igen. :) MINA BARN ÄLSKADE DET! OCH SOM DET STOD GÖTT TILL KAFFE, SMAKA MUMMA! HELT KLART 5 STJÄRNOR AV MIG!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.