Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Feferoniknyten

 
Feferoniknyten Feferoniknyten
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Jättegoda, frasiga "piroger" med sting.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ost o finhackad feferoni. Tina smördegsplattorna lätt. Kavla ut dem till cirka 14-21cm. Skär ut små fyrkanter cirka 7x7 cm. Pensla kanterna med ägg. Klicka på ost smeten o vik ihop till små trekanter. Tryck till kanterna o pensla ovansidan med ägg. Strö över sesamfrön. (kan uteslutas.) Grädda i tio minuter i ugnen 225grader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.