Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Feninisk Kycklinggratäng med tagiatelle

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En mycket välsmakande pastarätt med en krämig touch av vitlök, parmesan och vitt vin. (Kan även göras med spenat-tagiatelle vilket bilden demostrerar)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken, svampen och strimla kycklingen.
  2. Stek ihop tillsammans med sweet chilisås och olivolja. Stek tills kycklingen är vit igenom.
  3. Sätt ugnen på 225 grader och sätt på vatten till pastan.
  4. Blanda crème fraiche, grädde, äggula, parmesanost, vitlök, salt, peppar, paprikakrydda, basilika, vitt vin, och citronsaft i en bunke och blanda ihop ordentligt. Det skall nämligen inte klumpa sig!
  5. Fördela kycklingen, löken och svampen jämt i en ugnsform. Häll över blandningen och sätt in i ugnen på 225 grader i ca 10-15 minuter. Häll därefter ner tagiatellen i pastavattnet.
  6. Servera tillsammans med pastan
  7. Mycket smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.