Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En underbar rätt

Ingredienser

Instruktioner

Blanda havergryn, potatismjöl och tomaterna med sitt eget spad i en bunke. Lägg i tomatpure, vitlök, persilja, och alla kryddor. Låt stå ca 10 min. Skala och hacka löken under tiden. Rör i lök och färs. Arbeta färsen så att den blir smidig. Forma färsen till en limpa på ett smort ugnssäkert fat. Stek i ugn i 175 gr,ca 50-60 min. Häll på grädden efter halva tiden och lägg samtidigt på tomatskivorna och den rivna osten. Servera med kokt potatis, gärna pressad, och en grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lindanemon 3 augusti 2008

    Jättegod! Fast jag läste receptet lite snabbt, så jag blandade grädde i färsen, men det gick bra det med, fast lite lös blev den. Men vi var 9 personer som åt, och alla gav högsta betyg!

  • Ekorrungen 30 augusti 2009

    För min del föll det tyvärr inte i smaken, ledsen, men nu har jag provat i alla fall.

  • LEDIVO 5 november 2009

    Tyvärr var det inte någon som gillade detta hos oss. //KAROLO

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.