Blanda havergryn, potatismjöl och tomaterna med sitt eget spad i en bunke. Lägg i tomatpure, vitlök, persilja, och alla kryddor.
Låt stå ca 10 min. Skala och hacka löken under tiden.
Rör i lök och färs. Arbeta färsen så att den blir smidig.
Forma färsen till en limpa på ett smort ugnssäkert fat.
Stek i ugn i 175 gr,ca 50-60 min.
Häll på grädden efter halva tiden och lägg samtidigt på tomatskivorna och den rivna osten.
Servera med kokt potatis, gärna pressad, och en grönsallad
Jättegod!
Fast jag läste receptet lite snabbt, så jag blandade grädde i färsen, men det gick bra det med, fast lite lös blev den. Men vi var 9 personer som åt, och alla gav högsta betyg!
Ekorrungen30 augusti 2009
För min del föll det tyvärr inte i smaken, ledsen, men nu har jag provat i alla fall.
LEDIVO5 november 2009
Tyvärr var det inte någon som gillade detta hos oss.
//KAROLO
Jättegod! Fast jag läste receptet lite snabbt, så jag blandade grädde i färsen, men det gick bra det med, fast lite lös blev den. Men vi var 9 personer som åt, och alla gav högsta betyg!
För min del föll det tyvärr inte i smaken, ledsen, men nu har jag provat i alla fall.
Tyvärr var det inte någon som gillade detta hos oss. //KAROLO