Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Otroligt god köttfärslimpa. Har du inte testat den så är det ett måste. Champinjonkrämen är också ett måste!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop färsen med de andra ingredienserna och forma smeten till en avlång limpa. Lägg den på ett smort ugnssäkert fat och stek i 175 grader ca 60 minuter. Pensla mot slutet med den sky som bildats.
  2. Potatis, Stekt svamp och kokta grönsaker är gott till. Gör en god sås av skyn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lovis 28 mars 2008

    Den bjöd jag idag till mina gäster. Den blev mycket uppskattad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.