Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gotti gott gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i ca. 2 cm tjocka skivor. Skölj och skiva champinjonerna.
  2. Bryn köttet i smör i en stekgryta. Ta upp köttet. Bryn champinjonerna. Lägg i köttet och tillsätt salt, peppar, senap, vitlök, persilja och vispgrädde. Låt koka ihop i 5 minuter.
  3. Servera med kokt ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.