Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festfilé i örtkryddad dijonsås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och smakrik fläskfilégryta

Ingredienser

Instruktioner

Putsa köttet fritt från hinnor och skär i ca 1 cm tjocka skivor. Bryn dem gyllenbruna i omgångar, krydda och vispa ur pannan med lite vatten efter varje stekning så du får totalt ca 2 dl vätska. Lägg över alltsammans i en gryta. Tillsätt crème fraiche och dijonsenap. Låt alltsammans puttra ett par minuter. Rör ner kryddgrönsakerna och smaka ev av med mer kryddor. Servera med kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Lennart_58 19 augusti 2009

    Genialt gott, kommer detta ut så är det väl snart straffbart, en så`n njutning som detta var. 5p.

  • flabban 8 maj 2010

    Mycket gott. Bara så himla gott med örter i maten. Kommer att laga det fler gånger. En klar 5:a. Tack för ett bra recept.

  • Mellanbellan 14 september 2010

    Tack, detta räddade min lördag när jag fick oväntat besök. Så gott!

  • susie_q 2 december 2011

    Jättegott! Kommer att göra detta igen,garanterat. Tack! :)

  • susie_q 2 december 2011

    Jättegott! Kommer att göra detta igen, garanterat. Tack! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.