- Serverar: 4 portioner
- Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut
Serveras med ris som blandats med tärnad mango och limeskal, plus lite sweet chilisås. Mums!
Instruktioner
- Tvätta limerna och skär av det yttersta skalet. Skär det i strimlor och ställ åt sidan.
- Pressa ner limesaften i en skål med pressad vitlök och olivolja. Salta och peppra. Skär varje filé i tre delar och lägg den i marinaden. Låt stå svalt i 2 timmar.
- Koka riset enl anvisn på förpackn. Skär mangon i tärningar och fräs den i matfettet. Rör ner mango och limeskal i riset.
- Bryn kycklingfiléerna i en stekpanna tills de får fin färg. Lägg dem i en ugnsfast form och låt dem steka klart i ugnen i 175° ca 15 min. Trä ev upp på spett och servera med mangoriset och sweet chilisås.
Publicerat den
13 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar