Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta lättlagade och mycket goda recept var huvudrätten på dotterns bröllop. Cateringfirman ringde sedan upp och frågade om de fick använda receptet. Ett betyg så gott som något. Min personliga favorit är att servera med mandelpotatis och en god grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i ca 3 cm tjocka skivor. Tryck ut dem lite med handen.
  2. Stek köttet i smör i en stekpanna på medelstark värme tills det har fått fin färg, ca 2 min per sida.
  3. Strö över salt och rosépeppar. Låt köttet vara kvar i stekpannan men sänk värmen.
  4. Späd med grädden och tillsätt smulad buljongtärning, soja, örter och persilja.
  5. Låt såsen koka 3-4 min så att den tjocknar något. Servera med kokt potatis, pasta, eller ris tillsammans med haricots verts och en grönsallad.
  6. Går mycket bra att göra iordning en dag i förväg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.