- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Det ser både festligt och läckert ut när man lägger upp allt på fat!
Instruktioner
- Krydda filén väl. Stek i skivor eller bryn den runtom i smör och efterstek i ugnen i 150° ca 25 min eller till innertemp 68-70°. Linda in i folie och låt ligga i 5-10 min.
- Förväll sparrisarna i lättsaltat vatten men inte längre än att de har sin spänstighet kvar och lägg upp dem på fat. Värm enligt anvisningen på förpackningen om de är frysta.
- Koka upp grädde, fond, sky och vin, låt puttra samman till en tjock sås. Red ev av med snabbredning.
- Skiva filén och lägg på sparisbädden. Lägg på väl avrunna kronärtskocksbottnar och fyll dem med antipastoröran. Garnera med salladsblad. Servera med kokt eller ugnsrostad potatis och sås.
Publicerat den
20 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar