Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festfisk av fiskfärs

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den tar lite tid att göra men blir verkligen en festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa fisk, kräftstjärtar, ägg , potatismjöl och crème fraiche till en färs i en matberedare med knivar. Krydda efter smak.
  2. Stek som biffar ca 3 minuter på varje sida.
  3. Servera med potatismos och en god sås. Garnera gärna med lite kräftstjärtar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.