Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festfisk med räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej provat än men verkar gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt spenaten rinna av i durkslag. Pressa ut vätskan. Bred ut i en smord form. Lägg fisken ovanpå. Strö över purjolöken.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen och häll denna i formen. Strö på osten till gratineringen.
  3. Gratinera i 225 graders ugn i ca 20 minuter. Servera med ris/pressad potatis och oljefrästa cocktailtomater.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 20 oktober 2011

    Vet inte om du fortfarande inte har testat receptet. Jag kan i alla fall tala om för dig att det blev jättegott../ Inger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.