Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festgratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jätte gott men ganska kryddigt, minska ner på ingefära tror jag att man ska göra.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Bryn den hackade löken i margarinet och tillsätt köttförsen. Låt allt fräsa en stund. finfördela med en gaffel. Tillsätt tomatpuré och de krossade tomaterna samt alla kryddor Lägg hälften av färsen i en gratängform Skiva tomaterna och lägg över färsen bred över resten av färsen och därefter potatistärningarna som ska vara tinade Strö över osten Gratinera i ugnen ca 30 minuter eller tills gratängen har fått fin färg. Servera rikligt med grönsaker till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.