Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festgratäng med fläskfilé

 
Skriv ut

Kan förberedas i god tid stoppar bara in gratängen i ugnen medans riset kokas. Enkelt men mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär fläskfilén i skivor, salta och peppra. Bryn köttet och lägg det i en ungsfast form.
  2. Fräs den finhackade löken i smör, tillsätt krossade tomater. Salta och krydda tomatröran. Låt det små koka i ca 10 minuter.
  3. Fördela tomatröran över det brynta köttet. Strö över de blandade rivna ostarna över tomatröran,
  4. Hit kan man förbereda. Gratinera mitt i ugn på 225 grader i ca 20-25 minuter. Koka ris och gör en god sallad till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.