Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festgratäng med kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gratinerad kassler med champinjoner och gräddsås blir en given succé på middagsbordet. Sherry ger extra sting åt såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor och lägg dem i två rader i en ugnssäker form. Bred över champinjoncrèmen och strö över svampen. Vispa grädden och blanda i chilisås och kryddor. Smaka av, krydda ev mer och tillsätt sherry. Bred chiligrädden över kasslern och gratinera i 175 - 200° i mitten av ugnen ca 30 minuter.
  2. Servera med ris eller pressad potatis, baguette och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.