Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gryta med högrev.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor och fräs i flytande margarin i en stekpanna. Flytta efter hand över i en gryta. Smula ner buljongtärningen och späd med vatten. Låt sjuda under lock i ca 45 minuter.
  2. Tillsätt strimlad purjolök, tomatpuré, kardemumma, mjöl utrört i vatten samt Milda Fraiche. Sjud alltsammans i ytterligare 5 minuter.
  3. Lägg i strimlad paprika och sjud någon minut. Servera med skivad banan, ananas i bitar och nötter samt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.