Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festgryta med konjakspetsad fläskfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det låter gott har inte provat.

Ingredienser

Instruktioner

Skär filén i 2 cm tjocka skivor, bryn skivorna lätt i smör. Tag upp köttet, lägg i en klick smör och den hackade löken, vitlök och svampen. fräs en stund på svag värme under omrörning, dofta över mjöl och späd med rödvin,konjak och gräddeoch koka såsen i 10 min, smaka av med salt. Lägg i köttskivorna och låt grytan puttra i 5 min, strö på rosépeppar och servera med potatis och någon grönsak.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • vanillalover 2 oktober 2010

    Fantastiskt gott!! Lättgjord dessutom :-))

  • mmorner 12 mars 2011

    Jättegott och lättlagat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.