Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festkassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Barn och vuxna älskar denna rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegsplattorna och lägg 2 plattor omlott och kavla ut dem till en botten. Skiva kasslern. Rör ut vitlöksosten med creme fraichen och tillsätt ½ dl finklippt persilja och den pressade vitlöksklyftan.
  2. Lägg kasslerskivorna på plattorna med lite sås mellan varje skiva. Lägg skivorna så att kasslern ser hel ut. Bred resten av såsen över kasslern.
  3. Kavla ut den tredje plattan så att den täcker kasslern. Vik upp kanterna på botten. Pensla skarvarna och över hela paketet med ägg: sätt in i ugn vid 225 grader i ca 25-30 min.
  4. Serveras med sallad och klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.