- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Jättegott, måste testas. Går bra att förbereda långt innan.
Instruktioner
- Gör bearnaisesåsen, om du inte använder färdig.Ta ut 8 rundlar med hjälp av ett glas ur brödskivorna, eller skär bara bort kanterna. Stek dem lätt i matfettet och lägg dem på ett ugnsäkert fat.
- Skölj, kärna ur paprikorna och lägg dem på brödet. Bryn kasslerskivorna lätt på båda sidor. Lägg dem ovanpå paprikaringarna.
- Gör potatismos, blanda i äggulorna och spritsa moset runt om. Resten spritsas till toppar i smord ungsäker form och gratineras samtidigt med kasslern.
- Vispa grädden, rör i tomatpuré, chilisås, paprikapulver och hackad persilja. Vänd ner bearnaisesåsen. Klicka blandningen på kasslern.
- Gratinera i 225 grader näst längst ner i ugnen ca 15 min tills det puttrar och fått fin färg. Servera med sallad och haricots verts.
Publicerat den
15 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar