Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig filégryta med mexikanska smaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kan även göras med köttfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén från senor och hinnor. Skär den i skivor. Skala och hacka löken. Skär korven i slantar.
  2. Stek köttet i en stekpanna lägg över det i en gryta. Stek lök och korv, lägg det över köttet. Tillsätt chilipulver, spiskummin och salt, rör om.
  3. Skölj och strimla purjolöken, strimla chilin och paprikorna. Fräs grönsakerna och blanda ner dem i köttet. Häll över fond, soja, tomatkross och crème fraiche. Låt grytan sjuda i 5 minuter. Skiva oliver och srö över.
  4. Servera med nachochips, majskorn, tomatsallad och potatisklyftor. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.