Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig Laxrulle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lätt och omtyckt laxrulle som passar bra på alla buffebord

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka räkorna i mindre bitar. Blanda ihop Philadelphiaosten med räkor och wasabi
  2. Smaka av med lite salt och ev mer wasabi Lägg ut den skivade laxen på folie. Lägg laxen lite över varandra. Bred ut ost/räkblandningen tunt och jämnt över laxen.
  3. Rulla ihop till en stadig rulle med hjälp av folie. Lägg in rullen några timmar i kylen. Skär upp bitar av rullen (ca 1 cm tjocka)
  4. Lägg upp på ett serveringsfat och toppa varje rulle med stenbitsrom, dill och en liten trekant av citron. Succén är ett faktum.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bitten56 29 juni 2012

    Tack för ett underbart recept, ska göras många gånger om. Hade det på buffebordet på midsommarafton, rullarna gick åt som smör i solsken. Jag hade vanlig riven pepparrot istället för wasabi. Det blir såklart en stark 5:a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.