Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig risgratäng med fyllda skinkrullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite festligare gratäng som är enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fräs den i matoljan. Tillsätt ris, vatten och buljongtärningen, koka tills det är färdigt.
  2. Rulla in några sparrislängder i varje skinkskiva.
  3. När riset är färdigt brer du ut det i en ugnsfast form och lägger de fyllda skinkrullarna ovanpå, sedan blandar du grädden, majonnäsen och chilisåsen och brer ut över alltsammans.
  4. Till sist strör du riven ost över hela gratängen och gräddar den i ca 15 minuter (eller tills den fått fin färg), i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.