Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig rostbiffsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är många goda smaker i den här grytan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn grytbitarna i smör (margarin) i stekpanna. Lägg över köttet i en gryta. Tillsätt matlagningsvin, köttbuljong, tomatpuré, dijonsenap, getost, vitlök, ingefära, basilika, salt och vitpeppar. Låt allt sjuda ca 10 minuter. Hacka squash, paprika och champinjoner. Fräs grönsakerna i oljan. Lägg dem i grytan tillsammans med crème fraiche. Låt sjuda ca 10 minuter.
  2. Servera med ris, grönsallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.