- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Min favorit bland förrätter. Prova den går alltid hem.
Instruktioner
- Koka äggen hårdkokta ca 7 minuter beroende på hur stora de är. Skiva dem sedan. Jag andvänder en äggskivare.
- Koka såsen efter anvisningen på påsen.
- Bred margarin på brödskivorna. (Skär gärna bort kanterna)
- Lägg sedan äggen på smörgåsen.
- Dela upp räkorna i 4 delar så alla får lika mycket.
Lägg sedan räkorna över äggen. Spar några till garnering.
- Häll sedan den varma såsen över och garnera med några räkor och en dill kvist.
- Servera med en gång, den blir lite tråkig om den får svalna för mycket.
Publicerat den
18 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har nu provat din god räkrätt! Den "gick minsann hem här i stugan"! Smaskens! Kram och tack!
Hej!! Gillar verkligen denna smörgåsen ! Har gjort den flera gånger här hemma :D MVH Lizzie !