Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig tryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

För dig som älskar choklad <3

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen och läggden i en bunke, koka upp grädden och slå den över chokladen. Rör tills allt smält och blandat sig väl. När tryffelmassan svalnat något blanda i tyrkisk peber och slå upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga bitar. Dekorera varje tryffel med en saltkristall vi servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • phoebe_pii 14 december 2009

    Som jag har letat efter detta recept! Helt otroligt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.