Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festliga fyllda bröd

 
Skriv ut

Fina bröd till festen som också går bra att dela upp och frysa in för att använda till vardags. Variera innehåll efter smak. Använd fantasin! Det blir ett bröd av degen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Smula ner jästen och blanda med det fingervama vattnet. Tillsätt olja, salt och honung. Rör ner valfria ingredienser (till fyllningen) Blanda ner mjölet. Strö 2 msk mjöl över degen och låt jäsa. Som kortast i en timme men degen tål att stå över natten. Vält över på en plåt. Om du vill dekorera brödet behöver brödet jäsa en stund till på plåten. Grädda i cirka 20 minuter.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.