Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festliga minilimpor

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

De här små filmjölkslimporna kommer att göra succé när du ställer fram dem på bordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt filmjölk, rivna morötter och flytande honung. Pensla minimuffinsbleck med smör och strö över glutenfritt mjöl.
  3. Fördela smeten i blecket och grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.