Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festliga smörslungade morötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

När du bjuder på en god stek med sås och potatis eller när du annars vill bjuda goda, kokta grönsaker. Det här enkla receptet har ett problem. Det vill inte räcka till. Gästerna "slafsar" i sig dessa morötter, så mycket det bjuds och gärna lite till.

Ingredienser

Instruktioner

Skär morötterna i centimetertjocka men långa bitar. Koka dem i saltat vatten ca 7 minuter så att de har kvar lite tuggmotstånd. Häll av vattnet och rör ner smöret. Häll över persiljan och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 7201 17 september 2010

    Tillsätt en pressad vitlöksklyfta också så har ni mitt recept på smörslungade vitlöksmorötter MUMS !!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.