Instruktioner
1. BÖRJA MED SÅSEN, SKALA OCH FINHACKA LÖKEN. FRÄS DEN I SMÖRET UTAN ATT DEN FÅR FÄRG. PRESSA I VITLÖKEN OCH TILLSÄTT TOMATPURÉN OCH PEPPARN. BLANDA VÄL.
2. PUDRA ÖVER MJÖLET SAMT SMULA NER FÄRSEN OCH BULJONGTÄRNINGEN.
3. FYLL PÅ MED DE KROSSADE TOMATERNA, BLANDA VÄL OCH KOKA UPP UNDER OMRÖRNING TILL EN SÅS.
4. KRYDDA SÅSEN MED SALT, TIMJAN OCH ITALIENSK SALLADSKRYDDA OCH LÅT SÅSEN KOKA UNDER SPORADISK OMRÖRNING 10-15 MIN.
5. KOKA NUDLARNA UNDER TIDEN ENLIGT PAKETETS ANVISNING I RIKLIGT MED LÄTTSALTAT VATTEN.
6. SPOLA NUDLARNA HASTIGT I HETT VATTEN OCH LÅT DEM RINNA AV VÄL. LÄGG UT DEM I EN SMORD UGNSFAST FORM OCH SLÅ ÖVER GRÄDDEN.
7. DELA SKINKSKIVORNA I HALVOR OCH LÄGG DEM OVANPÅ NUDLARNA. FÖRDELA KÖTTSÅSEN PÅ VARJE SKINKHALVA OCH TOPPA MED EN TOMATSKIVA.
8. STRÖ SLUTLIGEN RIVEN OST ÖVER DET HELA OCH DET ÄR KLART FÖR GRATINERING. SÅ HÄR LÅNGT KAN MAN FÖRBEREDA NÅGRA TIMMAR I FÖRVÄG.
9. VID SERVERING SÄTT UGNEN PÅ 250 GRADER. STÄLL IN FORMEN PÅ GALLER I MITTEN AV UGNEN OCH GRATINERA 10-15 MIN.