Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Feta och basilikapotatis

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta serverade jag till vinbräserade rullader och det blev gott.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj potatisen noggrant och dela den i klyftor. Olja en långpanna, lägg i potatisen och salta. In i ugnen ca 15 min i 225 º. Ta ut potatisen. Klyfta tomaterna och löken och lägg det tillsammans med potatisen i långpannan och rör om försiktigt. In i ugnen igen i ca 15 min. Ta ut och garnera med mycket fetaost och basilikablad och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.