Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Feta- och parmasnurror

 
Feta- och parmasnurror Feta- och parmasnurror
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Variera med olika sorters skinka, olika dessertostar och olika sallader.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka fetaosten. Blanda den väl med crème fraiche så att fetaosten mosas. Lägg ut skinkan på skärbräda så att långsidorna överlappar varandra, dvs att skivorna ligger lite på varandra. Bred ut ostkrämen på skinkan. Klicka ut mango chutney. Lägg på ruccolablad. Rulla ihop skinkan till en tjock korv. Lägg i kylskåpet i en timme. Ta ut och skär snittar - (3 stycken/portion)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.