Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaburgare med grönsaksröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag hittade inte den grönsaksblandningen utan tog en annan.Smakade mycket bra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skölj hastigt de frysta grönsakerna i hett vatten. Låt rinna av ordentligt i en sil. 2. Hetta upp en kastrull med oljan och fräs grönsakerna i 2–3 minuter. Häll på salsan och låt småputtra i ca 5 minuter. Smaka av med socker, salt och peppar. 3. Blanda färs, ägg och fetaost. Forma till runda burgare. Krydda med salt och peppar. Stek burgarna i ca 3 minuter per sida i en het lättoljad stekpanna. Servera med grönsaksröran.
  2. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.