Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetafyllda minitomater

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Små tomater fyllda med en härlig kräm av fetaost och yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela tomaterna på mitten och gröp ur kärnhusen.
  2. Mixa samman fetaosten och yoghurten. Skala och pressa i vitlöken. Smaka ev. av med lite salt.
  3. Fyll tomathalvorna med ostblandningen.
  4. Finstrimla basilikan och salladslöken. Strö ut garneringen över tomaterna. Ta några varv med svartpepparkvarnen över anrättningen före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Virvlande 3 oktober 2012

    Jag ugnsbakade dem istället, då jag inte tål råa tomater. Blandade ut med lite matlagningsgrädde också, blev jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.