Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetagratinerad lax med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax med osttäcke till läckra grönsaker som får fräsa i socker och balsamvinäger. Gott!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en smord ugnsform. Finhacka basilikan. Mosa fetaosten med gaffel. Blanda basilika och fetaost och bred röran på laxen. Stek i ugnen 12-15 minuter. Skiva rödlöken tunt. Skala och skär morötterna i slantar. Strimla paprikan. Fräs grönsakerna i olja i en stekpanna. Strö på sockret och låt fräsa under omröring i några sekunder. Avsluta med balsamvinäger, salt och peppar. Servera med couscous eller bulgur. Strö över färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.