Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaost fyllda biffar á la Sofia

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En biff som passar de flesta i smaken och som mättar magen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken i små bitar lägg den och köttfärsen i en stor bunke. Blanda i gräddfilen med kryddorna och fonden. Häll på ägget. Rör om. Forma till små bullar i handen, dra ut dem något och lägg dem på en tallrik.
  2. Tryck med fingrarna i mitten så att biffen ser ut som ett korvbröd. Tryck i feta osten i springan och dra med fingrarna så att köttfärsen täcker osten.
  3. Stek i stekjärn på högvärme i 5-6 minuter, vänd ofta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • brohult 9 augusti 2011

    Hej! Lagade "dina" biffar idag. Supergoda! Kommer att göras många gånger till. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.