Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaost och pestoskedar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Perfekta att ha på en buffé, tilltugg på förfetsen eller bara på ett kex för att det är så himla gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman osten och lite i taget av crème fraichen till en smidig massa.
  2. Tillsätter du all crème fraiche direkt kan det bli för tunt. Prova dig fram med mängden crème fraiche.
  3. Lägg en klick oströra på varje sked.
  4. Toppa med peston och tomaten. Garnera med färska basilikablad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 21 mars 2009

    Detta föll hela familjen i smaken!!!! Hade det på italienska kex som vi mumsade på undertiden vi lagade mat!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.