Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostbakad lax

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

väldigt god och lite festligare laxrätt

Ingredienser

Instruktioner

Lägg strimlad paprika i en smord form. Krydda laxen (gärna med lite citronpeppar också) och lägg dem på paprikabädden. Mosa fetaosten med äggulan, salt och peppar. Fördela röran över laxen, tryck även in röran lite så att den fastnar. Sätt in laxen i ugnen, 20-25 min, på 225 grader. Såsen: strö salt äver gurkan och låt stå fem min. pressa ner vitlök i gräddfilen och blanda med gurkan. Servera kalaset med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • petrarask 17 oktober 2008

    Hur gott som helst

  • bummlen 8 mars 2010

    En god vardagsrätt. Smidig att laga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.