Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostbakad laxfilé och varm pastasallad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Köp lax i portionsbitar. Det gör det enkelt att förbereda denna kalasrätt. Pastasalladen kan göras helt färdig och hållas varm medan fisken bakas färdigt i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Fetaoströra: Mosa osten med en gaffel och blanda med yoghurt, rosmarin och svartpeppar.
  3. Bred på ca hälften av oströran på laxbitarna. Resten av oströran serveras separat till maten. Lägg dem i en smord form och tillaga ca 12 min mitt i ugnen.
  4. Varm pastasallad: Ansa broccolin och dela den i mindre buketter. Ansa och halvera rädisorna. Koka upp vatten med buljongtärningar. Häll i pastan, låt den koka ytterligare ca 2 min. Tillsätt sugar snaps och låt koka med ca 1 minut. Tillsätt rädisorna. Sila bort vattnet, tillsätt olja och citronsaft och rör om. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera pastasalladen med laxen och garnera med lite kryddgrönt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • GordonsBitch 17 maj 2010

    Jag tyckte det vart riktigt smaskigt. Men vi gjorde om receptet lite. Vi hade wok grönsaker så tog vi bort rädisorna

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.