Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostbiff i jätteformat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ibland kan det vara skönt att slippa forma små biffar och istället göra en stor som sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Låt ströbrödet svälla i vatten eller mjölk ca 10 minuter. Blanda färs, salt och peppar med ströbrödet. Tärna fetaosten fint och blanda i färsen. Forma till en stor biff på plåt som är klädd med bakpapper. Stek mitt i ugnen i ca 12-15 minuter.
  2. Tomatsås: Skala och hacka löken. Fräs lök och vitlök i olja till den är mjuk. Tillsätt tomatkross och koka ihop ca 10 minuter utan lock. Smaka av med salt, peppar, socker och örtkryddor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.