Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfylld fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättgjord festmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén fri från fett och hinnor. Gör ett djupt snitt längs med filén. Salta och peppra.
  2. Blanda fetaosten med hackade marinerade tomater och lite yoghurt. Det ska vara en ganska fast röra. Lägg en sträng med fetaoströran i mitten på filén och kläm sedan ihop den.Linda baconskivor runt om hela filén.
  3. Lägg filén på ett ungsfast fat och stek i mitten av ugnen, 200 grader, ca 20-25 minuter.
  4. Om det finns fetaoströra kvar så blanda ut den med lite mera yoghurt och servera till filén, gärna tillsammans med ungsstekta potatisklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anna-Sara 11 oktober 2009

    Jättegott och lättlagat. Blev väldigt mycket röra över för mig, men det var ju gott att ha bredvid!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.