Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfylld lövbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mmmm

Ingredienser

Instruktioner

Fyllning: Smula fetaosten. Kärna ur oliverna och hacka dem. Hacka lök och persilja. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Lägg ut 2 av lövbiffarna på en skärbräda. Bred ut fyllning på en av biffarna, inte riktigt ända ut i kanten. Lägg ihop biffarna och fäst med tandpetare. Pensla biffarna på båda sidor med olja, salta och peppar. Gör likadant med resten av biffarna. Lägg dem i kyl eller kylväska tills de ska grillas. Grilla ett par minuter på båda sidorna. Skär upp dem före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Strebbe 13 november 2009

    Det står i beskrivningen att man ska hacka persilja men i ingredienslistan står det ingenting om någon persilja. Vänligen ändra detta så man vet hur mkt det ska vara. Tycker annars att det låter riktigt gott och tänkte testa det ikväll.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.