Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfyllda hjortfärsbiffar

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Underbart gott! Jag serverade med en tomatsalsa och kokt potatis och en kall vitlökssås.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med ägg, salt, peppar, pressad vitlök. Forma 12 jämnstora biffar. Mosa fetaost och blanda med de strimlade tomaterna, lite svartpeppar och timjan, för att det ska hålla ihop tillsätt lite "tomatolja" + olja och fördela på 6 av biffarna, men lägg inte ostblandningen enda ut i kanten. Täck över ostblandningen med de 6 biffar som återstår och tryck till i kanterna. Stek i medelvarm panna med smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.